Verve 1 EQ XL Trek Black LR6
Verve 1 EQ XL Trek Black LR6

Specificaties

Jaar 2022
Merk Trek

Beschrijving

De Verve 1 Equipped is een recreatieve hybride fiets die gericht is op comfort en vertrouwen. Hij heeft een lichtgewicht aluminium frame, schijfremmen die onder alle weersomstandigheden voldoende remkracht bieden en brede banden voor extra stabiliteit. Hij is bovendien uitgerust met een karrenvracht aan functionele opties voor dagelijks gebruik zoals verlichting, spatborden en een MIK-compatibele bagagedrager.

Comfort staat voorop! Terwijl je rijdt over wegen en zandpaden zit je graag iets meer rechtop, en heeft je fiets comfortgerichte details zoals een gelzadel en een complete uitrusting (behalve een helm) zodat je direct op pad kunt.

Een lichtgewicht aluminium frame, 21 versnellingen om in gevarieerd terrein uit de voeten te kunnen, brede 40c banden voor extra stabiliteit en vertrouwen, comfortabele contactpunten zoals een gelzadel en ergonomische handvatten, krachtige schijfremmen en een geometrie waarmee je een aangename, rechtop zitpositie hebt. Daarnaast is hij uitgerust met alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen fietsen zoals spatborden, verlichting, een fietsstandaard, een fietsslot en een MIK-compatibele bagagedrager.

Een lichtgewicht, comfortabel ontwerp en functionele accessoires maken deze fiets tot een uitstekende keuze voor iedereen die meer plezier wil halen uit recreatieve ritten.
- De fiets is direct klaar voor gebruik, inclusief accessoires zoals spatborden, verlichting, een fietsslot en een MIK-bagagedrager.
- Dankzij de framegeometrie van de Verve overzie je in een oogopslag de wereld om je heen.
- Schijfremmen bieden uitstekende remkracht onder alle weersomstandigheden, je kunt er sneller mee afremmen of tot stilstand komen en het kost minder inspanning om ze te bedienen in vergelijking met velgremmen.
- Zoals elke Trek-hybride wordt de Verve gedekt door een levenslange garantie, dus je hebt een fietsmaatje voor het leven.

Pas hem helemaal naar eigen smaak aan
Maak je fiets helemaal de jouwe met onder meer spatborden, dragers en bidonhouders.

Verve 1 EQ XL Trek Black LR6

Trek | Verve 1 Equipped
724,
599,
U bespaart 17%
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen

Captcha aan het laden...
Versturen