Nieuws

Aangepaste winkeltijden

23-12-2021

Aangepaste winkeltijden i.v.m. Lockdown Vanwege de aangescherpte Corona maatregelen vanuit het kabinet is onze winkel t/m 14 Januari 2022 voorlopig gesloten. Gelukkig blijft onze werkplaats gewoon open en is bereikbaar via het groene hek waar u kunt aanbellen. Ook voor proefritten, aankoop van nieuwe of gebruikte fietsen, bestellingen die online of telefonisch gemaakt kunnen worden kunnen..

De nieuwe Bluetooth SMART helm

19-09-2017

Eén van de functies van de Livall fietshelm is de mogelijkheid om telefoongesprekken te voeren met behulp van de ingebouwde microfoon en ingebouwde bluetooth speakers. De windbreker zorgt ervoor dat het niet meer nodig is om te schreeuwen om goed verstaanbaar te zijn. Een andere handige functie die mogelijk gemaakt wordt door de aanwezigheid van een speaker en microfoon is de ‘Walkie ..

Gazelle viert 125-jarig jubileum

12-01-2017

Gazelle viert dit jaar haar 125-jarig jubileum. Met de uitreiking van het jubileumboek ‘Gazelle rijwielen, 125 jaar fietsen’ zijn de festiviteiten donderdag 5 januari officieel begonnen. CEO Huub Lamers van Gazelle nam het eerste exemplaar in ontvangst. Willem Kölling stond in 1892 aan de wieg van de rijwielhandel die later bekend zou komen te staan als Gazelle. De boekschrijve..

Gazelle en Volkswagen bieden lease-combideal

18-11-2016

Gazelle en Volkswagen slaan de handen ineen met een aanbieding waarmee mensen zowel een elektrisch aangedreven auto als een e-bike bij huis hebben. Daarbij wordt de besparing op de autobijtelling (tot 8.000 euro) gebruikt om voordelig te kunnen e-biken. Mensen die nog dit jaar een Golf of Passat GTE leasen, kunnen het Gazelle Privé Plan er tegen een lager tarief bij nemen. Daarmee worden..

Op zoek naar het Sinterklaas of kerst cadeau?

14-11-2016

Scoot & Ride is begonnen in een klein Oostenrijks dorpje begonnen is en nu zijn collectie heeft uitgebreid met 5 verschillende producten in diverse leeftijds categorieën. Verkrijgbaar in meerdere kleurcombinaties. Het doel is om een volwaardig product tot stand te brengen waar geen concessies gedaan worden aan de voordelen van de loopfiets en step afzonderlijk. Kinderen houden van spe..

Nyon – uw connectie met de eBike-netwerkwereld.

11-11-2016

Besturing, navigatie, fitnesstraining of verbinding met uw smartphone: 's werelds eerste all-in-oneboordcomputer voor de eBike kan meer. Met de smartphone-app „eBike-connect“ en hier op „eBike-Connect.com“ geeft Nyon u toegang tot de eBike-netwerkwereld – voor meer comfort, meer veiligheid en meer individualiteit bij het eBiken. Alles inbegrepen: van navigat..

Gazelle brengt limited edition van PUUR_NL

11-11-2016

Gazelle brengt een limited edition van de PUUR_NL. De ‘hippe’ fiets is volgens het merk een van de meest populaire lifestyle fietsen. Brede banden en de voor- en achterdrager geven de limited edition een stoere identiteit. De kabels zijn weggewerkt in het frame en de fiets heeft een gesloten kettingkast. Ook de beschikbare kleurdesigns, black (dames en heren) en eclipse black (heren..

Nederland fietst massaal in Fiets Telweek

11-11-2016

Bijna 30.000 deelnemers deden van 19 tot en met 25 september mee aan de tweede editie van de Fiets Telweek. Deze week presenteerde de Fietsersbond de resultaten. De deelnemers legden dit jaar door het goede fietsweer in totaal 1.786.147 kilometer af in 416.376 fietstrips. 63 procent van de fietsers reden op een gewone fiets, 15 procent op een elektrische fiets en 1 procent op een speed pedelec...