Trek FUEL EXe 9.8 GX AXS EU L Deep Smoke
Trek FUEL EXe 9.8 GX AXS EU L Deep Smoke

Specificaties

Merk Trek
Jaar 2023

Beschrijving

De Fuel EXe 9.8 GX is een flinke stap vooruit in de evolutie van het e-mountainbiken met een gestroomlijnde nieuwe motor die ruimtevaarttechnologie herbergt in een klein maar krachtig pakket. De motor zit in een licht, stijf en wendbaar carbon frame gebouwd en dat resulteert in een levendig en speels trailgevoel. En om nog meer goed nieuws te brengen: hij is uitgerust met carbon wielen, draadloze SRAM GX AXS schakeltechnologie en een zijdezacht veersysteem in de vorm van een RockShox Lyrik Select+ voorvork en een SuperDeluxe Select+ achterdemper.

Je zoekt een levendige trailbike die aanvoelt als een traditionele mountainbike in snel en technisch terrein, maar hij moet je ook lichte trapondersteuning geven op je weg terug naar boven. Je wilt zeer geavanceerde technologie – van motor tot aandrijflijn – en hoogwaardige vering waardoor je over de trail blijft zweven. De natuurbeleving tijde...

Trek FUEL EXe 9.8 GX AXS EU L Deep Smoke

Trek | Fuel EXe 9.8 GX AXS
10.699,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen