Powerfly Sport 7 EQ L 29 Dark Prismatic/Trek Black
Powerfly Sport 7 EQ L 29 Dark Prismatic/Trek Black

Specificaties

Merk Trek
Jaar 2022

Beschrijving

De Powerfly 7 Equipped is onze beste hardtail e-mtb. Hij is net zo geschikt voor pittig woon-werkverkeer als voor intensief trailwerk. Hij heeft een krachtige Bosch-motor en ons gebruiksvriendeljke Removable Integrated Battery (RIB)-systeem. Hij is voorzien van een 1x12 Shimano-aandrijving en een seatdropper, plus een kant-en-klaar forenzenpakket zoals spatborden, een achterdrager en verlichting die wordt gevoed door het e-mtb-systeem.

Je wil een gebruiksvriendelijke e-mtb die geschikt is voor woon-werkverkeer en die verbeterde onderdelen heeft voor afwisselende fietsavonturen. Je wil ook een verbeterde controller met een kleurenscherm en Bluetooth-verbinding om rit- en trainingsgegevens bij te kunnen houden.

Een duurzaam aluminium frame met krachtige, volledig geïntegreerde 625 Wh accu, een Bosch Performance CX motor die ondersteunt tot 25 km/u, een Bosch Kiox-controller, een 1x12 Shi...

Powerfly Sport 7 EQ L 29 Dark Prismatic/Trek Black

Trek | Powerfly 7 Equipped gen 2
5.299,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen